Vivax TV-49S60T2S2SM

Дијагонална: 49 “/ 124 см
Осветленост [cd / m2]: 260
Контраст: 3000: 1 (тип.)
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1920×1080
Формат: 16: 9
VESA: 400×250
Компресија: MPEG2, MPEG4
Технологија: LED
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Компатибилност со видео: NTSC, PAL, SECAM
Режим на приказ: Личен, Стандарден, Динамичен
Заднинско осветлување: Автоматско
Друго: Quad Core процесор, Smart Android 7.1 Меморија: 1/8 GB, Инсталирана апликација: AppStore, веб прелистувач, безжичен дисплеј, YouTube, Mirroring на екранот, Netflix, MediaPlayer
Класа на енергија: А +
УСБ-снимање: Да
Процесор: Quad Core процесор,
композитен 1
Компонента: 1
HDMI: 3
Слушалки: 1
USB: 2

Категорија:

Спецификација

Дијагонална: 49 “/ 124 см
Осветленост [cd / m2]: 260
Контраст: 3000: 1 (тип.)
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1920×1080
Формат: 16: 9
VESA: 400×250
Компресија: MPEG2, MPEG4
Технологија: LED
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Компатибилност со видео: NTSC, PAL, SECAM
Режим на приказ: Личен, Стандарден, Динамичен
Заднинско осветлување: Автоматско
Друго: Quad Core процесор, Smart Android 7.1 Меморија: 1/8 GB, Инсталирана апликација: AppStore, веб прелистувач, безжичен дисплеј, YouTube, Mirroring на екранот, Netflix, MediaPlayer
Класа на енергија: А +
УСБ-снимање: Да
Процесор: Quad Core процесор,
композитен 1
Компонента: 1
HDMI: 3
Слушалки: 1
USB: 2