Vivax TV-32LE95T2S2SM

Дијагонална: 32 “/ 80 см
Осветленост [cd / m2]: 240
Контраст: 4000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1366×768
Формат: 4: 3, 16: 9
VESA: 100×100
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: LED
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Компатибилност со видео: PAL, NTSC, SECAM
Режим на приказ: Динамичен, личен, стандарден
Друго: Инсталирана апликација: Zeason Store, веб прелистувач, WirelessDisplay, YouTube, FastCast, SmartPlayer, Quad Core процесор, Smart Android 7.0 меморија: 1/8 GB,
Класа на енергија: А +
Интегрирана WiFi: Да
УСБ-снимање: Да
Процесор: Quad Core
композитен 1
HDMI: 2
Слушалки: 1
USB: 2

Категорија:

Спецификација

Дијагонална: 32 “/ 80 см
Осветленост [cd / m2]: 240
Контраст: 4000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1366×768
Формат: 4: 3, 16: 9
VESA: 100×100
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: LED
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Компатибилност со видео: PAL, NTSC, SECAM
Режим на приказ: Динамичен, личен, стандарден
Друго: Инсталирана апликација: Zeason Store, веб прелистувач, WirelessDisplay, YouTube, FastCast, SmartPlayer, Quad Core процесор, Smart Android 7.0 меморија: 1/8 GB,
Класа на енергија: А +
Интегрирана WiFi: Да
УСБ-снимање: Да
Процесор: Quad Core
композитен 1
HDMI: 2
Слушалки: 1
USB: 2