Vivax TV-32LE79T2

дијагонала: 32 “/ 80 см
Осветленост [cd / m2]: 210
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1366×768
Формат: 16: 9
Тежина: 100X100
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: ЛЕД
ТВ-приемник: T2
Компатибилност со видео: NTSC, SECAM, PAL
Режим на прикажување: Личен, Спорт, Стандарден, Филм
Друго: RF In (T2), 2xHDMI, CI + слот, компонента YPbPr, SPDIF Coax Digital, Mini A / V композит
Класа на енергија: А
HDMI: 2
USB: 1

Категорија:

Спецификација

дијагонала: 32 “/ 80 см
Осветленост [cd / m2]: 210
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1366×768
Формат: 16: 9
Тежина: 100X100
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: ЛЕД
ТВ-приемник: T2
Компатибилност со видео: NTSC, SECAM, PAL
Режим на прикажување: Личен, Спорт, Стандарден, Филм
Друго: RF In (T2), 2xHDMI, CI + слот, компонента YPbPr, SPDIF Coax Digital, Mini A / V композит
Класа на енергија: А
HDMI: 2
USB: 1