Vivax TV-32LE78T2S2SM

Дијагонална: 32 “/ 80 см
Осветленост [cd / m2]: 220
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1366×768
Формат: 16: 9
Тежина: 100×200
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: ЛЕД
Тип на ТВ: Андроид ТВ
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Компатибилност со видео: PAL, NTSC, SECAM
Режим на приказ: Стандарден, личен, динамичен
Заднинско осветлување: Автоматско
Друго: HOTEL MODE, QUAD CORE процесор
Класа на енергија: А
Интегрирана WiFi: Да
УСБ-снимање: Да
Процесор: Quad Core процесор
Композитен: 1
Компонента: 1
СЦЕТ: 1
HDMI: 3
Слушалки: 1
VGA: 1
USB: 2

Категорија:

Спецификација

Дијагонална: 32 “/ 80 см
Осветленост [cd / m2]: 220
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1366×768
Формат: 16: 9
Тежина: 100×200
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: ЛЕД
Тип на ТВ: Андроид ТВ
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Компатибилност со видео: PAL, NTSC, SECAM
Режим на приказ: Стандарден, личен, динамичен
Заднинско осветлување: Автоматско
Друго: HOTEL MODE, QUAD CORE процесор
Класа на енергија: А
Интегрирана WiFi: Да
УСБ-снимање: Да
Процесор: Quad Core процесор
Композитен: 1
Компонента: 1
СЦЕТ: 1
HDMI: 3
Слушалки: 1
VGA: 1
USB: 2