Vivax TS-900

Моќ [W]: 900
2 дупки за леб,
6 нивоа на интензивност на тост,
функција за дробење со леб,
автоматско печење и исклучување на леб,
сад за трошки
Боја: бела

Категорија:

Спецификација

Моќ [W]: 900
2 дупки за леб,
6 нивоа на интензивност на тост,
функција за дробење со леб,
автоматско печење и исклучување на леб,
сад за трошки
Боја: бела