Vivax SM-1800

Моќност [W]: 1800
не-загреана рачка,
неподвижна подлога,
индикатор за работа,
отворање 180 ° и 90 °,
регулатор за печење,
колектор за маснотии
Боја: нерѓосувачки челик

Категорија:

Спецификација

Моќност [W]: 1800
не-загреана рачка,
неподвижна подлога,
индикатор за работа,
отворање 180 ° и 90 °,
регулатор за печење,
колектор за маснотии
Боја: нерѓосувачки челик