Vivax SJ-150

Моќност [W]: 150
Друго: 2 контејнери, четка за чистење
Други карактеристики
Боја: бела

Категорија:

Спецификација

Соковникотот на SJ-150 Slow Juicer припаѓа на новата генерација на соковник,
кој поради неговата технологија за ниска брзина (Low Speed Technology System)
и следствено на пониската температура што ја создава при работа,
задржува повеќе витамини и антиоксиданти.
Соковник задржува 35% повеќе сок отколку обичниот соковник,
а моќноста од 150W ја штеди вашата енергија и пари и е многу тивка на работа!
Vivax SJ-150 лесно се чисти дури и во машина за миење садови за лесно расклопени делови.
Со соковникот доаѓа четка за чистење и два контејнери за полесна и поудобна употреба.
Моќност [W]: 150
Друго: 2 контејнери, четка за чистење
Други карактеристики
Боја: бела