VIVAX SB-400WP

Рачен блендер
Моќност 400 W,
нож од нерѓосувачки челик,
2 брзини,

Категорија:

Спецификација

Рачен блендер
Моќност 400 W,
нож од нерѓосувачки челик,
2 брзини,