Vivax SB-250SS

Моќ [W]: 250
Друго: 2 брзини (нормално и турбо),
нерѓосувачки челик,
одделна рачка (за полесно чистење)
Боја: црна / сива

Категорија:

Спецификација

Моќ [W]: 250
Друго: 2 брзини (нормално и турбо),
нерѓосувачки челик,
одделна рачка (за полесно чистење)
Боја: црна / сива