Vivax PS-180BT

Макс. измерена маса [кг]: 180
Мин. измерена маса [g]: 100
автоматски чекор на функција,
6 мм калено стакло,
LED осветлување,
вклучени 3xAAA батерии,
бесплатни апликации за преземање,
9 функции

Категорија:

Спецификација

Макс. измерена маса [кг]: 180
Мин. измерена маса [g]: 100
автоматски чекор на функција,
6 мм калено стакло,
LED осветлување,
вклучени 3xAAA батерии,
бесплатни апликации за преземање,
9 функции