Vivax MWO-2075WH

Капацитет: 20 l
Моќност: 700 W
30 минутен тајмер
Функција одмрзнување
Бела боја

Категорија:

Спецификација

Капацитет: 20 l
Моќност: 700 W
30 минутен тајмер
Функција одмрзнување
Бела боја