Vivax MWO-2075BL

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА
МОЌНОСТ 700 W
ВОЛУМЕН -20L 3
0 MIN.ТАЈМЕР
РОТИРАЧКИ САД
МЕХАНИЧКИ КОМАНДИ
БОЈА ЦРНА
ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д – 45/25/35 CM.

Категорија:

Спецификација

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА
МОЌНОСТ 700 W
ВОЛУМЕН -20L 3
0 MIN.ТАЈМЕР
РОТИРАЧКИ САД
МЕХАНИЧКИ КОМАНДИ
БОЈА ЦРНА
ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д – 45/25/35 CM.