Vivax MWO-2077

Моќ [W]: 700
Волумен на рерната [l]: 20
5 нивоа на енергија,
35-минутен тајмер,
програма за одмрзнување
Димензии (ШxВxД) [см]: 440x259x336mm
Боја: бела

Категорија:

Спецификација

Моќ [W]: 700
Волумен на рерната [l]: 20
5 нивоа на енергија,
35-минутен тајмер,
програма за одмрзнување
Димензии (ШxВxД) [см]: 440x259x336mm
Боја: бела