Vivax DVB-T2 154

Поддржани формати: MPEG2, MPEG4
Димензии на пакувањето [cm]: 14,4 x 16,4 x 5
Тежина на пакувањето [кг]: 0.4
Димензии на уредот [cm]: 12,5 x 7,5 x 3
Тежина [кг]: 0,2
Друго: T2, H.264, RF излез, PVR, USB
конектори RCA,HDMI: 1,SCART: 1

Спецификација

Поддржани формати: MPEG2, MPEG4
Димензии на пакувањето [cm]: 14,4 x 16,4 x 5
Тежина на пакувањето [кг]: 0.4
Димензии на уредот [cm]: 12,5 x 7,5 x 3
Тежина [кг]: 0,2
Друго: T2, H.264, RF излез, PVR, USB
конектори RCA,HDMI: 1,SCART: 1