Vivax CH-2006FW

Тип: грејач на конвектор
Моќ [W]: 2000
променлив термостат,
3 нивоа на моќност: 750/1250 / 2000W,
заштита од прегревање,
монтажа на ѕид со можност за монтирање на ѕид
Димензии на уредот (ШxВxД) [см]: 60x26x39

Категорија:

Спецификација

Тип: грејач на конвектор
Моќ [W]: 2000
променлив термостат,
3 нивоа на моќност: 750/1250 / 2000W,
заштита од прегревање,
монтажа на ѕид со можност за монтирање на ѕид
Димензии на уредот (ШxВxД) [см]: 60x26x39