Vivax CD-57

Звучници[W]: 2x 2
CD/MP3 player, USB, SD card
Напојување: 220V

Категорија:

Спецификација

Радио CD-57 Vivax нуди многу функции за да уживате во вашата омилена музика.
Опремен со AUX влез, слушалка за слушалки,
може да се поврзе со вашиот паметен телефон преку Bluetooth,
FM радио со 30 мемории,
USB репродукција или опција за полнење на поврзаниот уред,
исто така има и слот за SD картичка,
2X2W RMS звучници,
моќност AC / DC, CD / CD-R / CD-RW плеер со MP3 функција.