Vivax CD-103

Аудио микро систем: Радио / CD / Bluetooth / USB плеер; MP3;
PLL FM со 30 AUX во; USBin; SDin;
Далечински управувач,
2x4W RMS Аудио излез,
Влез за слушалки,
Тајмер и часовник,
Bluetooth конективност за репродукција Аудио записи од паметен телефон / таблет,
2-канални дрвени звучници

Категорија:

Спецификација

Аудио микро систем: Радио / CD / Bluetooth / USB плеер; MP3;
PLL FM со 30 AUX во; USBin; SDin;
Далечински управувач,
2x4W RMS Аудио излез,
Влез за слушалки,
Тајмер и часовник,
Bluetooth конективност за репродукција Аудио записи од паметен телефон / таблет,
2-канални дрвени звучници