Vivax BS-650

Bluetooth звучник
Звучници: 65 W RMS
Димензии на производот: 290 x 280 x 665 mm
Моќност: 65 W RMS
Напон: 110-240 V
AUX влез
FM/AM радио функција
USB
MIC
Батерија: 4500 mAh
Бежичен микрофон
Влез за електрична гитара
LCD Екран
Light Mode
Далечински управувач
Кабел за полнење
1 година гаранција

Категорија:

Спецификација

Bluetooth звучник
Звучници: 65 W RMS
Димензии на производот: 290 x 280 x 665 mm
Моќност: 65 W RMS
Напон: 110-240 V
AUX влез
FM/AM радио функција
USB
MIC
Батерија: 4500 mAh
Бежичен микрофон
Влез за електрична гитара
LCD Екран
Light Mode
Далечински управувач
Кабел за полнење
1 година гаранција