Vivax BS-100 bluetooth

Интерфејс: Bluetooth 3.0
Моќност: 1 x 1 W + 1 x 18 W RMS
Батерија: 3000 mAh
Димензии (приближно): ширина 29 cm x длабочина 13,2 cm x висина 14 cm
FM / AM радио
AUX влез
USB влез за репродукција и полнење на телефонот
Можност до 8 часа уживање во музиката
Боја: сина и црвена
1 година гаранција

Категорија:

Спецификација

Интерфејс: Bluetooth 3.0
Моќност: 1 x 1 W + 1 x 18 W RMS
Батерија: 3000 mAh
Димензии (приближно): ширина 29 cm x длабочина 13,2 cm x висина 14 cm
FM / AM радио
AUX влез
USB влез за репродукција и полнење на телефонот
Можност до 8 часа уживање во музиката
Боја: сина и црвена
1 година гаранција