Vivax BL-600G

Капацитет на стаклен сад: 1,5L
Моќност: 600W
Стаклен сад
2 брзини
Функција кршење лед

Категорија:

Спецификација

Капацитет на стаклен сад: 1,5L
Моќност: 600W
Стаклен сад
2 брзини
Функција кршење лед