Vivax ACP-12CH35AEX

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7℃ ДО 43℃

Категорија:

Спецификација

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:568.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина, Јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm