Vivax ACP-12CH35AES

Енергетска класа (SEER/SCOP): A (3.21 / 3.61)
Максимален капацитет на ладење: 3520 W
Максимален капацитет на греење: 3660 W
Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење: 3660 W
Влезна моќност ладење: 1096 W
Влезна моќност греење: 1015 W
Проток на воздух: 585 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1 l/h
Ниво на бучава: внат. единица: 41 dB (A) / над. единица: 55.5 dB (A)
Работна температура: од – 7 °C до 43 °C
Маса внатрешна единица: 8.8 kg Маса надворешна единица: 30.1 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: Еколошки фреон R410A
Филтри: Bio филтер, jонизатор
Димензии надворешна единица: 770x300x555 mm
Димензии внатрешна единица: 805x195x302 mm
Останато: Висока eфикасност, прикажување на само дијагноза, 1 W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелегентно отопување, јонизтор, индикатор за истекување на гасот за разладување, self cleaning, 12 fan speed, follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, eдинствен дизајн, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, мanual on/off.

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа (SEER/SCOP): A (3.21 / 3.61)
Максимален капацитет на ладење: 3520 W
Максимален капацитет на греење: 3660 W
Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење: 3660 W
Влезна моќност ладење: 1096 W
Влезна моќност греење: 1015 W
Проток на воздух: 585 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1 l/h
Ниво на бучава: внат. единица: 41 dB (A) / над. единица: 55.5 dB (A)
Работна температура: од – 7 °C до 43 °C
Маса внатрешна единица: 8.8 kg Маса надворешна единица: 30.1 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: Еколошки фреон R410A
Филтри: Bio филтер, jонизатор
Димензии надворешна единица: 770x300x555 mm
Димензии внатрешна единица: 805x195x302 mm
Останато: Висока eфикасност, прикажување на само дијагноза, 1 W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелегентно отопување, јонизтор, индикатор за истекување на гасот за разладување, self cleaning, 12 fan speed, follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, eдинствен дизајн, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, мanual on/off.