Thalia PELLA

Моќ: 7 kW
Погоден за простории до 39 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 85 x 50 x 45/cm
Тежина : 61 кг
Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
Офарбана во огноотпорни бои
Огноотпорно стакло на вратата
Пречник на одводот за дим 120мм
Изработена од челик
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

Категорија:

Спецификација

Моќ: 7 kW
Погоден за простории до 39 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 85 x 50 x 45/cm
Тежина : 61 кг
Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
Офарбана во огноотпорни бои
Огноотпорно стакло на вратата
Пречник на одводот за дим 120мм
Изработена од челик
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот