Sony DSX-S200X

AM / FM радио, MP3 / WMA / AAC, USB, iPod приемник со Tune Tray за прикривање на медиа плеери
4 x 52 вати максимална моќност со 4V предни,
задни и сабвуферски излезни сигнали
Четири линии бел OEL DOT матричен дисплеј покажува извор,
изведувач, песна, време на репродукција, мени и часовник
Вклучува USB порта на предниот панел, контрола на iPod;
SAT- / HD-радио подготвени

Категорија:

Спецификација

AM / FM радио, MP3 / WMA / AAC, USB, iPod приемник со Tune Tray за прикривање на медиа плеери
4 x 52 вати максимална моќност со 4V предни,
задни и сабвуферски излезни сигнали
Четири линии бел OEL DOT матричен дисплеј покажува извор,
изведувач, песна, време на репродукција, мени и часовник
Вклучува USB порта на предниот панел, контрола на iPod;
SAT- / HD-радио подготвени