Sony CDX-G1102U

Уживајте во богат звук кој ќе го исполни вашиот автомобил
Светилки во боја кои ја осветлуваат контролната табла
Поврзете ги вашите дигитални музички плеери и паметни телефони со Android преку USB
Почувствувајте го ритамот со Mega Bass
Користете го еквалајзерот за да ги изберете најдобрите поставки за звукот
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ (4OHM, 1KHZ,16V) 55W
ИЗЛЕЗ ЗА ПРЕДЗАСИЛУВАЧ Задни+Сабвуфер
ИЗЛЕЗ ЗА САБВУФЕР Да
ПОМОШЕН ВЛЕЗ Да (предна страна)
USB ДА (предна страна)

Категорија:

Спецификација

Уживајте во богат звук кој ќе го исполни вашиот автомобил
Светилки во боја кои ја осветлуваат контролната табла
Поврзете ги вашите дигитални музички плеери и паметни телефони со Android преку USB
Почувствувајте го ритамот со Mega Bass
Користете го еквалајзерот за да ги изберете најдобрите поставки за звукот
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ (4OHM, 1KHZ,16V) 55W
ИЗЛЕЗ ЗА ПРЕДЗАСИЛУВАЧ Задни+Сабвуфер
ИЗЛЕЗ ЗА САБВУФЕР Да
ПОМОШЕН ВЛЕЗ Да (предна страна)
USB ДА (предна страна)