Sinbo SEL 6020

Sinbo SEL-6020 Епилатор
Oтстранување на влакна со конец е методологија која потекнува од древна Кина,
и сеуште е популарна во источна Европа.
Депилацијата функционира со остри движења на прикачените конци,
при што истите ротираат врз површината на кожата,
виткајќи ги и остранувајќи ги влакната.
Методот се смета за побезболен од класична депилација и чупање.
По подолго користење на овој метод на остранување на влакна, истите стануваат меки и изретчени.
Епилаторот не ја оштетува кожата и е особено погоден за нежни делови.

Спецификација

Sinbo SEL-6020 Епилатор
Oтстранување на влакна со конец е методологија која потекнува од древна Кина,
и сеуште е популарна во источна Европа.
Депилацијата функционира со остри движења на прикачените конци,
при што истите ротираат врз површината на кожата,
виткајќи ги и остранувајќи ги влакната.
Методот се смета за побезболен од класична депилација и чупање.
По подолго користење на овој метод на остранување на влакна, истите стануваат меки и изретчени.
Епилаторот не ја оштетува кожата и е особено погоден за нежни делови.