Severin SM-9479

Моќност:500 W
3 во 1: блендер вкл. смути и дополнителна мелница
капацитет стакло сад: прибл. 1000 ml
капацитет за создавање на капацитет: прибл. 600 ml
капацитет мелница: прибл. 130 ml
2 брзини со дополнителна пулсна функција, макс. 22.000 круга во минута
отстранлив стаклен сад

Категорија:

Спецификација

Моќност:500 W
3 во 1: блендер вкл. смути и дополнителна мелница
капацитет стакло сад: прибл. 1000 ml
капацитет за создавање на капацитет: прибл. 600 ml
капацитет мелница: прибл. 130 ml
2 брзини со дополнителна пулсна функција, макс. 22.000 круга во минута
отстранлив стаклен сад
отстранлив капак со интегрирана мерна чаша и отворање
нерѓосувачки челик ножеви, отстранлив за лесно чистење
вклучува произведувач на пијалак, кој се состои од држач за пијалок кој се
отстранува од машина за миење садови направен од материјал без бисфенол-А,
со капак мешалка и држач за пијалаци – сите во едно
со дополнителен додаток на мелница изработен од Bisphenol-A слободен материјал
безбедност исклучување
вкусни и здрави рецепти достапни во секое време преку QR-Code