Severin PW 7009

Капацитет на мерење 180 кг;
Градирање d=100g;
ЛЦД дисплеј;
Опремена со високо прецизни сензори за мерење;
Подлога направена од 6мм калено сигурносно стакло;
Автоматско исклучување;
Индикатор за ниско ниво на батерија;
Вклучени/користи 1х3V батерии CR2032
Големината на платформата 303 x 303 mm

Категорија:

Спецификација

Капацитет на мерење 180 кг;
Градирање d=100g;
ЛЦД дисплеј;
Опремена со високо прецизни сензори за мерење;
Подлога направена од 6мм калено сигурносно стакло;
Автоматско исклучување;
Индикатор за ниско ниво на батерија;
Вклучени/користи 1х3V батерии CR2032
Големината на платформата 303 x 303 mm