Severin HM-3821

моќност 300 W
5 брзини
дополнителна турбо брзина
копче за ослободување за прилози
2 бокали, 2 куки за тесто

Категорија:

Спецификација

моќност 300 W
5 брзини
дополнителна турбо брзина
копче за ослободување за прилози
2 бокали, 2 куки за тесто