Severin BA 3256

Тип – Пегла на пареа
Моќност: 2400 W
Капацитет на садот за вода: 190 мл
Променлива пареа до 30 g / min.
Вертикална пареа до 85 g / min.
Спреј функција
Систем за само чистење
Отстранлив транспарентен резервоарот за вода
Плоча од нерѓосувачки челик

Категорија:

Спецификација

Тип – Пегла на пареа
Моќност: 2400 W
Капацитет на садот за вода: 190 мл
Променлива пареа до 30 g / min.
Вертикална пареа до 85 g / min.
Спреј функција
Систем за само чистење
Отстранлив транспарентен резервоарот за вода
Плоча од нерѓосувачки челик