Severin BA 3234

Моќност: 1000 W
Капацитет на садот за вода: 50 мл
Можност за пеглање со и без пареа
Вертикално пеглање, со вертикална пареа
Плоча од нерѓосувачки челик
Преклопување на рачката
Чаша за мерење вода

Категорија:

Спецификација

Моќност: 1000 W
Капацитет на садот за вода: 50 мл
Можност за пеглање со и без пареа
Вертикално пеглање, со вертикална пареа
Плоча од нерѓосувачки челик
Преклопување на рачката
Чаша за мерење вода