Scarlett SC-954 Blue

Работа со батерија Да
2 x AA батерии (LR 6)
Тежина 160g
Боја сина
Контрола на брзина 2
Обратно Да
Отстранувач на млазници 2
отстранување на млазницата 1
Полирање диск за нокти 1
Конусна ноктите 2
Број на млазници 6
Тип на осветлување ЛЕР (ЛЕР)
Број на светла за осветлување 1
Вградена светлина Да
Оддел за прилози Да

Категорија:

Спецификација

Работа со батерија Да
2 x AA батерии (LR 6)
Тежина 160g
Боја сина
Контрола на брзина 2
Обратно Да
Отстранувач на млазници 2
отстранување на млазницата 1
Полирање диск за нокти 1
Конусна ноктите 2
Број на млазници 6
Тип на осветлување ЛЕР (ЛЕР)
Број на светла за осветлување 1
Вградена светлина Да
Оддел за прилози Да