SCARLETT SC-951

Маникир/Педикир.
Број на додатоци / алатки: 10.
Број на брзини: 2.
Целосно множество:
комплет на млазници,
стап за жица,
мрежен адаптер.
Димензии (ВхШхД): 19х23х9 см
Тежина: 0,6 кг.
Боја: беж.

Категорија:

Спецификација

Маникир/Педикир.
Број на додатоци / алатки: 10.
Број на брзини: 2.
Целосно множество:
комплет на млазници,
стап за жица,
мрежен адаптер.
Димензии (ВхШхД): 19х23х9 см
Тежина: 0,6 кг.
Боја: беж.