Scarlett SC-1274

Моќност: 2000 вати
2 режими на проток на воздух,
3 режими на проток на воздух
Избор на ладен и топол воздух
Светло за индикатор за функцијата на јонизација

Категорија:

Спецификација

Моќност: 2000 вати
Стилски дизајн
пластика отпорна на топлина
Единствена технологија на турмалин:
го елиминира ефектот на “летачка коса”
помага на косата да ја задржи природна влажност,
ја прави мекa и свиленa
2 режими на проток на воздух,
3 режими на проток на воздух
Избор на ладен и топол воздух
Светло за индикатор за функцијата на јонизација
Автоматско исклучување при прегревање
Заштита на кабелот од извртување
Отстранлива хромирана решетка за отворите за влез на воздух
Отстранлив филтер
Систем за јонизација