Scarlett SC-1072

Моќност (W): 1500
Број на режими: 2
Цврста млазница: Да
Боја: бела + сина

Категорија:

Спецификација

Моќност (W): 1500
Број на режими: 2
Цврста млазница: Да
Боја: бела + сина