Scarlett SC-049

Максимална моќност од 200 W
Број на брзини 7
Ширина 19 см
Висина 15,3 сантиметри
Длабочина 8,4 сантиметри

Категорија:

Спецификација

Максимална моќност од 200 W
Број на брзини 7
Ширина 19 см
Висина 15,3 сантиметри
Длабочина 8,4 сантиметри