Scarlett SC-046

Моќност: 200W.
5 брзински режими.
Дополнителна функција на ТУРБО.
Две корола за дување јајца и креми.
Две млазници за мешање тешки тесто.
Боја: беж, ф’стаци.

Категорија:

Спецификација

Моќност: 200W.
5 брзински режими.
Дополнителна функција на ТУРБО.
Две корола за дување јајца и креми.
Две млазници за мешање тешки тесто.
Боја: беж, ф’стаци.