Scarlett SC-016

Моќност: 600 вати.
Број на брзини: 2.
Волумен на контејнерот за сок: 0,55 л.
Волуменот на резервоарот за торта: 1 литар.

Категорија:

Спецификација

Моќност: 600 вати.
Број на брзини: 2.
Волумен на контејнерот за сок: 0,55 л.
Волуменот на резервоарот за торта: 1 литар.