SAMSUNG VCC4550V36/BOL

Моќност на моторот 1800 W
Вмукувачка моќ 360 W
ниво на бучност 83db
Собирање на прашина без кеса во сад со дупла комора
Капацитет на садот за прашина 1.3л
Контрола Body Var.
6 степени на моќност
Микро Филтер на издув
Pena филтер на мотор
INOX Телескопска цевка
Четка 2-Step (NB-250)
додатоци за ќошина и пајажина
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9

Категорија:

Спецификација

Моќност на моторот 1800 W
Вмукувачка моќ 360 W
ниво на бучност 83db
Собирање на прашина без кеса во сад со дупла комора
Капацитет на садот за прашина 1.3л
Контрола Body Var.
6 степени на моќност
Микро Филтер на издув
Pena филтер на мотор
INOX Телескопска цевка
Четка 2-Step (NB-250)
додатоци за ќошина и пајажина
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9