Samsung VCC4320S3A/BOL

Небесно плава боја,
Моќност на моторот 1600 W,
Вмукувачка моќ 350 W,
ниво на бучност 82db,
Собирање на прашина без кеса во сад со дупла комора,
Капацитет на садот за прашина 1.3л,
Контрола On/Off,
6 степени на моќност,
Микро Филтер на издув,
Pena филтер на мотор,
INOX Телескопска цевка,
Четка 2-Step (NB-250),
додатоци за ќошина и пајажина,
Автоматско повлекување на кабелот,
Радиус на движење 9,2м

Категорија:

Спецификација

Небесно плава боја,
Моќност на моторот 1600 W,
Вмукувачка моќ 350 W,
ниво на бучност 82db,
Собирање на прашина без кеса во сад со дупла комора,
Капацитет на садот за прашина 1.3л,
Контрола On/Off,
6 степени на моќност,
Микро Филтер на издув,
Pena филтер на мотор,
INOX Телескопска цевка,
Четка 2-Step (NB-250),
додатоци за ќошина и пајажина,
Автоматско повлекување на кабелот,
Радиус на движење 9,2м