Samsung UE65RU7092UXXH

Тип на екран: LED
Димензија на екран: 65″/165cm
Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
Quad Core процесор
1400 PQI
Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2
Smart TV: Да, Smart Tizen
Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, Miracast, HDR10+
Приклучоци: HDMIx3, USBx1, LAN, CI+, Оптички излез, Anynet+ (HDMI-CEC)
Боја: Црна
Гаранција: 2 години

Категорија:

Спецификација

Тип на екран: LED
Димензија на екран: 65″/165cm
Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
Quad Core процесор
1400 PQI
Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2
Smart TV: Да, Smart Tizen
Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, Miracast, HDR10+
Приклучоци: HDMIx3, USBx1, LAN, CI+, Оптички излез, Anynet+ (HDMI-CEC)
Боја: Црна
Гаранција: 2 години