Russell Hobbs 19450-56

Коктел мешалка (со сад)
Должина на електричниот кабел:1 м
Боја:Бело
Капацитет:1,5 л
Број на режими:2
Моќност:550 W

Категорија:

Спецификација

Коктел мешалка (со сад)
Должина на електричниот кабел:1 м
Боја:Бело
Капацитет:1,5 л
Број на режими:2
Моќност:550 W