Remington s6505

Заоблен дизајн идеален за виткање и зацрвстувањето
Напреден керамички Ултра слој
Дигитален дисплеј 150ºC – 230ºC
Функција за заклучување на температурата
Функција за зголемување на температурата
Брзо загревање за 15 секунди
Подолги долги тенки 110mm плочи
Заклучување на панта за складирање
Светски напон
Автоматски се исклучи по 60 минути
Вртлив кабел
Торбичка отпорна на топлина

Спецификација

Заоблен дизајн идеален за виткање и зацрвстувањето
Напреден керамички Ултра слој
Дигитален дисплеј 150ºC – 230ºC
Функција за заклучување на температурата
Функција за зголемување на температурата
Брзо загревање за 15 секунди
Подолги долги тенки 110mm плочи
Заклучување на панта за складирање
Светски напон
Автоматски се исклучи по 60 минути
Вртлив кабел
Торбичка отпорна на топлина