Remington EP7010

Карактеристики:
Отстранува дури и најкратки влакна (0.5mm)
До 4 недели без влакна
Технологија на нелипсен пинцет – 40 пинцети
Совршениот аголен покрив обезбедува оптимален агол
Глава што може да се мие
Корисно користење
2 брзини
четка

Категорија:

Спецификација

Едноставен и ефикасен, овој компактен Epilator дава премиум перформанси со задоволителна цена.
40 пинцети летаат низ кожата за да постигнат резултати без влакна во еден момент.
Карактеристики:
Отстранува дури и најкратки влакна (0.5mm)
До 4 недели без влакна
Технологија на нелипсен пинцет – 40 пинцети
Совршениот аголен покрив обезбедува оптимален агол
Глава што може да се мие
Корисно користење
2 брзини
четка