Remington D3019

Моќност2000w, стандарден мотор, компактен, лесен фен
Ionic фен, керамички функција
Cool-shot, дифузер, ладен допир, надворешен отпорен на топлина, концентраторска млазница
2 поставки за топлина / 2 брзини, стилски кутија за чување, клипови и четка за гребло
2.5m кабел,

Категорија:

Спецификација

Моќност2000w, стандарден мотор, компактен, лесен фен
Ionic фен, керамички функција
Cool-shot, дифузер, ладен допир, надворешен отпорен на топлина, концентраторска млазница
2 поставки за топлина / 2 брзини, стилски кутија за чување, клипови и четка за гребло
2.5m кабел,