Remington D3015

Моќност:2000W
Јонизација
Брзини:2
Температури:3
Дифузер
Концентратор
Eco setting
Cool shot

Категорија:

Спецификација

Моќност:2000W
Јонизација
Брзини:2
Температури:3
Дифузер
Концентратор
Eco setting
Cool shot