Remington CI53W

Конусно стапче за спирални кадрици
Напредно керамичко обложен барел,
со балсами и марокански Argan Oil за меки, убави, живи кадрици
8 променливи температури-140C-210C
Брзо загревање подготвено за 30 секунди
Автоматска сигурност по 60 минути
Повеќенасочен напон

Спецификација

Конусно стапче за спирални кадрици
Напредно керамичко обложен барел,
со балсами и марокански Argan Oil за меки, убави, живи кадрици
8 променливи температури-140C-210C
Брзо загревање подготвено за 30 секунди
Автоматска сигурност по 60 минути
Повеќенасочен напон