Remington CI5338

4 X Заштита за мазен блесок и помалку статички *: Антистатичка керамика, турмалинска киселина
38 милиметри
Максимална температура 210 ° C
8 подесувања на температурата
Брзо загревање од 30 секунди
Прекинувач за вклучување / исклучување
8 подесувања на температурата
Автоматска безбедност се исклучува по 60 минути
Кул врв
Стојалка за заштита од топлина
индикаторско светло

Спецификација

4 X Заштита за мазен блесок и помалку статички *: Антистатичка керамика, турмалинска киселина
38 милиметри
Максимална температура 210 ° C
8 подесувања на температурата
Брзо загревање од 30 секунди
Прекинувач за вклучување / исклучување
8 подесувања на температурата
Автоматска безбедност се исклучува по 60 минути
Кул врв
Стојалка за заштита од топлина
индикаторско светло