Remington AS700

Потрошувачка на енергија: 600 W
Температурен опсег: 130 – 200 степени
Време на загревање: 30 сек
3 Подесување на брзина / топлина
Кул шут
Мала четка
Четка за термички микс – 38 мм
Четка за термички влакна – 21 мм

Спецификација

Потрошувачка на енергија: 600 W
Температурен опсег: 130 – 200 степени
Време на загревање: 30 сек
3 Подесување на брзина / топлина
Кул шут
Мала четка
Четка за термички микс – 38 мм
Четка за термички влакна – 21 мм