Quadro SSC-600804VC

димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm)
управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки
1 длабока тепсија за рерна
решетка во рерна
светилка во рерна
POP IN/OUT фиока
Волумен на рерна: 64 L
енергетска класа:Б
долен грејач: 1100 W;
горен грејач: 1200 W;
брз грејач: 2000 W;
скара: 1400 W
потрошувачка на ел.енергија: 0,85 KWh/циклус
Вкупна моќност: 7500W
боја на шпорет: бела
Гаранција: 5 години

Спецификација

димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm)
управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки
1 длабока тепсија за рерна
решетка во рерна
светилка во рерна
POP IN/OUT фиока
Волумен на рерна: 64 L
енергетска класа:Б
долен грејач: 1100 W;
горен грејач: 1200 W;
брз грејач: 2000 W;
скара: 1400 W
потрошувачка на ел.енергија: 0,85 KWh/циклус
Вкупна моќност: 7500W
боја на шпорет: бела
Гаранција: 5 години